Wat speelt er bij ikSUP?

De natuur in het Loosdrechtse plassengebied is overweldigend. De mooiste plekjes blijven echter meestal onopgemerkt, omdat je hier niet kan komen met je motorboot. Gelukkig biedt de nieuwste rage op watersportgebied hier een oplossing voor. Met je Stand Up Paddle board, een brede surfplank waar je staand op peddelt, kun je overal komen, hoe ondiep of dichtbegroeid het ook is. Bovendien ben je geruisloos, waardoor de dieren zich niet zullen verstoppen.

ikSUP biedt lessen voor individuen of groepen. Tijdens een les heb je de techniek vaak zo onder de knie en staat de tocht eigenlijk voorop. Naast het genieten van het moment is SUPpen ook nog een geweldige work out. Je traint de core van je lichaam, waardoor je eigenlijk je hele lichaam versterkt en bijvoorbeeld rugklachten een stuk kan verminderen. Naast tochten biedt deze SUPschool ook een verscheidenheid aan andere invalshoeken, zoals racetraining of SUP yoga.

Maar heb je geen zin in een les en wel om gewoon lekker te paddelen? Dan kan dit ook. ikSUP verhuurt al haar materiaal, van inflatable SUPs van Red tot planken van Boga. En als je helemaal enthousiast geworden bent en niet meer wil stoppen, kan je hier ook nog materiaal kopen. Hét SUPcentrum van Loosdrecht is namelijk ook nog officieel dealer van deze twee merken.

 Wil je contact opnemen met ikSUP? Bel dan even naar 06 81 46 73 67 of stuur een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Voor meer informatie kan je daarnaast ook terecht op www.iksup.nl.