Wat speelt er bij de Wakeboardschool?

De waaghalzen en actievelingen onder ons kunnen hun ei kwijt bij Wakeboardschool Loosdrecht. Op deze kweekschool van kampioenen is de sfeer altijd relaxed. Beginners kunnen starten aan de zogenaamde ‘boom’, een paal die naast de instructeur hangt waardoor er duidelijke instructies gegeven kunnen worden en er eigenlijk altijd een sta-garantie afgegeven kan worden. Maar ook als je al iets verder bent en je je niveau graag een beetje op wil krikken, staat het team van ervaren instructeurs voor je klaar en kan je lekker komen hangen achter een Correct Craft of Mastercraft X2.

In de zomer kan je losse lessen boeken, maar als je de geest echt gevonden hebt, bieden ze ook een 10-rittenkaart of kan je deelnemen aan de club. Hiermee ga je iedere week met dezelfde groep mensen het water op. Aan het eind van het seizoen wordt altijd de Club Cup georganiseerd, waar de gezelligheid voorop staat en de wedstrijd meer voor de fun is.

Ook groepen en partijen kunnen hier terecht. Omdat er met meerdere boten tegelijk gevaren kan worden, kunnen bedrijfsfeesten en dergelijke hier het leukste uitje ooit beleven. De wachttijd blijft zo namelijk minimaal, terwijl je wel met meer personen in een boot zit en zo gemakkelijk naar elkaar kan kijken en van elkaar kan leren.

De lessen worden gegeven door bekende gezichten in de wakeboardwereld. Meervoudig Nederlands kampioenen Nils Kroon en Denise de Haan trekken de kar, BN’er Bibian Mentel is al sinds jaar en dag verbonden aan de school en als Europees Kampioen Marc Kroon in Nederland is, is hij ook regelmatig bij de Wakeboardschool te vinden.

Daarnaast is de school een testcentrum voor A-merken zoals Hyperlite en Ronix. Wil je een nieuw boardje testen of gewoon eens met eigen ogen zien? Dat kan hier altijd! Vanuit het ik Watersport, de winkel gelinkt aan de wakeboardschool, worden al deze materialen direct verkocht. Daarnaast kan je hier terecht voor prachtige O'Neillpakken voor een zacht prijsje, leuke petten en andere gear.

Voor meer informatie kan je even kijken op www.wakeboardschool.nl, bellen naar 06 53 52 06 80 of een mailtje sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Alle laatste nieuwtjes worden daarnaast bijgehouden op Facebook.

Wereldtopper Marc is ook ooit begonnen bij WSL
Bij wakeboardschool Loosdrecht is altijd het beste materiaal beschikbaar om te testen
Denise trekt samen met Nils de kar
Naast zijn bezigheden als internationaal jurylid op EK's en WK's geeft Nils ook nog les
Als er iets leuks te doen is, is Flo altijd van de partij
Nol is niet alleen koning van de Airchair, maar geeft ook nog eens super les
Als Marc niet in het buitenland zit, probeert hij zo veel mogelijk tijd bij de wakeboardschool door te brengen
Winnaars van de Club Cup
Ook kinderen kunnen les krijgen bij Wakeboardschool Loosdrecht
Gezelligheid op een van de vele evenementen
WSL wordt gesponsord door topmerken als O'Neill. Reef, Ronix en Hyperlite