Wat speelt er bij de Zeilschool?

Bij Zeilschool Loosdrecht weet je zeker dat je onder goede begeleiding leert hoe je deze sport op zijn best kan beoefenen. De fijne kneepjes van het vak worden u bijgebracht door ervaren instructeurs en de zeilschool is CWO gecertificeerd. Bovendien zijn de lessen gericht op volwassenen, waardoor je zeker weet dat er op een serieuze en gerichte manier met je omgegaan wordt. Hoewel goed onderwijs voorop staat, wordt er gelukkig ook niet vergeten nog plezier te maken.

Bovendien kan je zelf kiezen waar je je op wil richten. De lessen worden gegeven in kajuitboten, zwaardboten of kielboten. De instructeurs staan vanaf 1 maart tot en met 31 oktober zeven dagen per week voor je klaar. Ja kan op individuele basis of met een groepje lessen boeken en ook voor bedrijfsfeesten en partijen kan je hier terecht.

Wil je meer weten? Kijk dan even op de website van de school of neem persoonlijk contact op door te bellen naar 035 582 8245. Mailen kan ook. Stuur dan je berichtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Daarnaast kan je ook nog altijd even Facebook checken voor het laatste nieuws.

Met groepen en evenementen kunt u terecht bij Zeilschool Loosdrecht
Maar ook individuen kunnen hier de kneepjes van het vak leren
Amber is al vijf jaar de eigenaresse en drijvende veer achter de zeilschool
Boek eens een les in een van de polyvalent
Er worden ook zwaardbootlessen gegeven
Zeilschool Loosdrecht richt zich op het lesgeven aan volwassenen
Ook voor groepen is er genoeg aandacht